Poznávací zájezdy 2014

Opět jako každoročně v této době si Vám dovolujeme předložit nabídku poznávacích zájezdů 2014. Nebýt Vašeho zájmu, tak tuto práci můžeme dělat leda tak do šuplíku a všichni by byli ochuzeni o ty krásné zážitky a nezapomenutelná setkání. Ne vždy se vše povede na 100% a tak chceme také poděkovat za Vaši toleranci a pochopení. Některé věci se prostě naplánovat nedají a je je třeba řešit za pochodu. Neporučíme nejen větru a dešti, ale i technika může stávkovat. Věříme, že se nám to nejen za pomoci zkušených a osvědčených řidičů a průvodců daří a že nám zachováte důvěru i v příštím roce. Snažíme se vždy předkládat zájezdy o které byl v uplynulých letech největší zájem a zároveň nejen pro osvěžení nabídky vždy připravit nějakou novinku.

V tak omezené době, na jakou se poznávací zájezdy zpravidla organizují, je velice těžké si detailně prohlédnout vše. My jsme vždy vedeni snahou Vás do dané země nalákat a představit Vám v ní to typické, jedinečné a nejnavštěvova­nějsí. Nesnažíme se konkurovat encyklopediím, ne chce me Vás uštvat honbou za památkami, nemáme ambice v co nejkratším čase navštívit co největší počet míst. Náplní našich zájezdů není lov na architektonické klenoty, přírodní zvláštnosti a jedinečné památky.

Naší snahou je cestování za poznáním zpříjemnit, naladit Vás na pohodovou atmosféru, uspokojit Vaši touhu po novém a neokoukaném a zároveň ve Vás vyvolat touhu se do dané země vracet a zamilovat si ji. V našem katalogu má rozhodující slovo Evropa, ale už několik let se nevyhýbáme ani zemím dalekým. Běh času a technologický pokrok nelze zastavit či ignorovat. Valná většina zájezdů je publikována v tomto katalogu, ale může se stát a do budoucna to bude i pravidlem, že celá řada programů bude jen na webu. Dlouhodobě je naším zájmem toto médium podporovat. Najdete zde nejen podrobnější programy, ale především více fotografií.

Svůj poznávací zájezd si můžete již dnes zarezervovat a objednat na našich webových stránkách v klidu z pohodlí domova a ještě za to být odměněni.