Kam vyrazit v létě na dovolenou?

Vážení příznivci cestování,

letní sezóna se nezadržitelně blíží a řada z Vás si jistě klade otázku kam se v létě vydá odpočinout. Než Vám představíme novou nabídku, dovolte nám Vám všem, kteří s námi již cestovali, poděkovat za přízeň, kterou jste nám věnovali a které si hluboce a upřímně vážíme. Věříme, že nám i letos svěříte přípravu své dovolené, abychom Vás mohli dopravit za tou pravou letní pohodou.

V naší nabídce naleznete kromě toho osvědčeného i celou řadu novinek. Letošní rok bude ve znamení Řecka, Turecka, Tuniska a Španělska. Stoupající tendence zájmu jsou také do znovu nalezeného Bulharska.

Naším osvědčeným tipem pro dovolenou s vlastní dopravou je kromě tradiční Itálie a Chorvatska také například Korsika, které se přezdívá perla Středomoří nebo na historické památky bohatá Malta. Z Itálie doporučujeme oblíbené jezero Lago di Garda pro jeho nepřeberné možnosti sportovních aktivit v překrásném zátiší Dolomit.

Pokud Vám není blízká masová komerce a chcete především poznávat, využijte naši nabídku poznávacích zájezdů nebo cyklozájezdů.

Pro individuální cestovatele představujeme nový vyhledávač ubytování v 30.000 rekre­ačních domech a apartmánech přímo v soukromém vlastnictví majitelů objektů a to celkem ve 26 zemích. Při objednání je zde i možnost komfortního zaplacení platební kartou na zabezpečeném protokolu.

Pokud dáváte přednost trávení dovolené v Čechách popř. na Slovensku, nabízíme možnost výběru a online rezervace chat a chalup k pronajmutí.