O poznávacích zájezdech v naší nabídce

Vážení klienti, milí přátelé a drazí cestovatelé!

Dovolte nám úvodem poděkovat všem, kteří s námi již cestovali, dali nám důvěru a jak pevně věříme, prožili spolu s námi nezapomenutelné objevitelské dovolené. Moc si Vaší podpory, neutuchajícího zájmu a odhodlání vážíme.

Znova a znova se přesvědčujeme, že naše rozhodnutí prodávat takový druh dovolených bylo správné. Jako už tradičně v tuto dobu si dovolujeme Vám předložit nabídku zájezdů za poznáním odlišných kultur, stavebních stylů, nevšedních krás, přírodních bohatství, nezvyklých tradic a národních koloritů.

Naše nabídka poznávacích zájezdů obsahuje lety vyzkoušené a neustále žádané programy po Evropě i blízkém okolí, ale nevyhýbá se i zemím vzdáleným, které vábí cestovatele svou exotikou a tajemností. Mnoho programů prošlo pouze kosmetickými úpravami dle Vašich postřehů, hodnocení a přání. Některé jsme předělali od základu a rovněž jako každoročně nezapomněli na nějaké novinky či opravdové bombónky.

Při tvorbě programů jsme vždy vedeni snahou představit Vám v každé zemi to typické, jedinečné a nejnavštěvova­nějsí. Naše programy nejsou honem za památkami, nechceme v co nejkratším čase navštívit co největší počet míst. Nehoníme se jen za jedinečnými architektonickými počiny, přírodními raritami a památkami pod ochranou Unesca.

Cestování se Summit Tourem nemá být pouhou honbou za památkami, ale má ve Vás vyvolat touhu se do dané země či lokality rozhodně vracet, zamilovat si ji a rozšiřovat povědomí o ní. Evropa v nabídce rozhodně dominuje, ale jako každoročně se ji snažíme
doplnit o nějaké exotické destinace či země dalších kontinentů. I letošek není výjimkou a kromě Arménie zde najdete nové programy do Barmy, Peru, USA a dalších zemí. Všechny nabízené programy najdete na našem webu, kde se snažíme kromě jiného rožšiřovat fotogalerii i naše programy.

Při rezervaci nemusíte už chodit do kamených prodejen, ale můžete si zájezd objednat v klidu a z pohodlí domova. Pokud se rozhodnete pro osobní návštěvu, rádi Vás uvítáme v Brně na Zahradnické 6.

Vážíme si nejen stálých a každý rok se vracejících klientů, ale i všech nových zákazníků. Jako tradičně jsme pro Vás připravili bohatý systém slev prvního rozhodnutí, odměnili jsme věrné klienty a mysleli se slevami i na seniory, učitele a dětské cestovatele.

Rovněž zůstáváme věrni politice kvalitní a bezpečné dopravy, využívání služeb erudovaných průvodců, nabídce dobrého ubytování a svozům z co největšího počtu míst po republice.

Ani individuální cestovatelé nejsou u nás diskriminováni a u většiny programů jim nabízíme možnost cestovat bez příplatků za jednolůžkový pokoj v rámci sloučení těchto osob. Mějte na paměti, že u poznávacího zájezdu hraje velkou roli zasedací pořádek, a proto neodkládejte svou rezervaci na pozdější dobu, cestujte levněji a seďte zároveň na lepších místech v autobusu. Doufáme, že Vás naše nabídka osloví a budeme mít příležitost se setkat s Vámi na některém z našich poznávacích zájezdů.

Pokud zde nenajdete to, co jste hledali, tak si dovolíme Vám nabídnout ještě další naše produkty specializující se na pobyty u moře a sice exotické zájezdy do více jak 23 zemí světa či letní zájezdy do Středomoří.

Přejeme příjemné chvilky při prohížení našich stránek, děkujeme za projevenou důvěru a těšíme se na setkání s Vámi.

Kolektiv Summit Tour, s.r.o.