• Když do severní Itálie tak kam?

Když do severní Itálie tak kam?

Severní Itálie má několik letních oblíbených středisek, pojďme si je shrnout

1. Bibione

Bibione za posledních několik let prošlo výraznými změnami a přestože je vnímáno jako středisko masové turistiky, skutečnost již je dnes ale zcela jiná, především i díky špičkové infrastruktuře. Pláž má pozvolný vstup do moře, je písčitá a 11 km dlouhá. Ideální pro rodiny s dětmi. 1 x týdně jsou zde velké trhy a každý večer menší trhy a koncerty. Zkraje září zde potom můžete navštívit třeba slavnosti vína s bohatým doprovodným programem.
Vzdálenost z Prahy je 760 km.

Vyhledejte si Váš apartmán v Bibione nyní se slevou 5% za rezervaci přes internet.

2. Caorle

Podobně jako u Bibione je i v Caorle moře čisté, může však býti zakaleno rozvířeným pískem. Moře je zde klidné a nežijí zde nebezpeční živočichové. Caorle není vhodné pro potápění. Pláž je přibližně 18 km dlouhá. Stejně jako v Bibione je i Caorle vhodné pro rodiny s dětmi díky pozvolnému a bezpečnému vstupu do moře. Kromě atrakcí pro rodiny a sportovního vyžití je zde možnost navštívit třeba sobotní trhy v historickém centru Caorle nebo třeba vyzkoušet výlet lodí s možností rybaření.
Vzdálenost z Prahy 780 km.

Aktuální Last Minute nabídky do italského Caorle s ověřením počtu aktuálně volných kapacit.

3. Rosolina Mare

V Rosolina Mare je místní 8 km dlouhá pláž tvořena jemným pískem a je také vhodná pro malé děti a neplavce. Plavci mohou plavat až 100 m od břehu. Voda v Rosolina Mare je díky blízkosti řek Pádu a Adiže méně slaná. Je zde celkem 7 volných pláží a v jižní části najdeme více než 3 km dlouhou a skoro liduprázdnou pláž přírodní. Vyzdvihnuli bychom pestré animační programy pro děti i dospělé a botanickou zahradu s naučnými stezkami.
Vzdálenost z Prahy je 875 km.

Vezměte s sebou rodinu do Rosolina Mare a užijte si tu pravou letní pohodu u moře.

4. Lignano

Také pláž v Ligannu je vyhlášená díky pozvolnému vstupu do moře. Pláže jsou zde veřejné i soukromé a je možné si zakoupit plážový servis podle vlastního uvážení. Lignano je držitelem tzv. „Evropské modré vlajky“, která se uděluje pouze lokalitám, které mají dokonale čisté pláže.
Vzdálenost z Prahy je 760 km

Nechce se Vám jezdit daleko za čistou pláží? Zkuste apartmány v Lignano Sabbiadoro a užijte si čisté pláže od držitele Evropské modré vlajky.