Poslední volná místa na leteckých eurovíkendech od 9990 Kč

Všechny nabízené zájezdy jsou s leteckou nebo autobusovou dopravou, ubytování v pohodlných hotelích s dobrou dostupností do centra, bohatou snídaní a každodenním, celodenním programem s kvalifikovaným průvodcem. Pouze 1 dovolené!

Madrid 04.06.-07.06.2015 – hotel Ibis Madrid, cena 10.990 Kč (původní cena 13.190 Kč)

Ubytování: hotel Ibis Madrid Valentin Beato – pokoje s vlastním příslušenstvím, s klimatizací, TV, WiFi. Stanice metra cca 2 minuty od hotelu.
Cena zahrnuje: leteckou dopravu včetně všech tax, transfery, 3× ubytování v hotelu s bufetovou snídaní, odborného průvodce po celou dobu zájezdu, každodenní program, pojištění CK dle zákona.
Cena nezahrnuje: vstupy do kulturních památek, místní taxu, jízdné vlakem do Toleda.
Program zájezdu:
1.den: odlet z Prahy v 07.50 hodin, přílet do Madridu, odjezd do hotelu, ubytování. Poté se seznámíme s Madridem. Díky 12-ti linkám metra se člověk všude dostane pohodlně a rychle. Procházka ke královskému paláci, katedrále Almudena, cestou zastávka na skleničku a tapas v tržnici svatého Michala, největší náměstí Plaza Mayor, náměstí a zároveň středobod Španělska s nultým kilometrem Puerta del Sol, a v neposlední řadě Gran Vía – rušná ulice s vysokými stavbami z počátku 20.stol., plná obchodů, kaváren, divadel a kin.
2.den: po snídani se podíváme na známé Španělské náměstí, na kterém je Miquel de Cervantes a protagonisté jeho díla Don Quijote. Poté návštěva parku vedle královského paláce s originálním chrámem dovezeným z Egypta, což je považováno za velkou raritu. Odpoledne procházka bourbonským Madridem – noblesní ulice s parky, paláci a muzei. Nebude chybět ani vyhlídka z jednoho muzea moderního umění, kde u skleničky nebo kávy můžeme pozorovat celý Madrid a okolní hory z vyhlídkové terasy. Zbytek odpoledne budeme mít volno na prohlídku muzea Prado nebo muzea moderního umění Reina Sofia, na nákupy či procházky po městě.
3.den: FAKULTATIVNÍ POLODENNÍ VÝLET DO TOLEDA – (CENA Kč 1 120 Kč/os.)
po snídani odjedeme na hlavní nádraží, které je zároveň i botanickou zahradou, a odjedeme vlakem do 80 km vzdáleného Toleda. Toledo se nazývá městem tří kultur, kde žili dříve Arabové, křesťané i Židé. Projdeme se uličkami tohoto města s vyhlídkami do okolí. Navštívíme katedrály, máme možnost se podívat do jedné ze dvou synagog, nebo na malby samotného El Greca. Ve volném čase možnost nahlédnout do krámků s ocelí, kovotepeckými předměty a marcipánem. Odpoledne se vrátíme do Madridu, poté volný čas třeba na procházku parkem Buon Retiro nebo na nákupy. V ceně výletu je vlaková doprava Madrid – Toledo a zpět a průvodce. Výlet se platí v cestovní kanceláři, nebo u průvodce přímo na místě.
4.den: po snídani dopolední procházka městem s průvodcem, poté transfer na letiště a odlet do Prahy.

NÁKLADY NA VSTUPNÉ: metro: 10 jízd – 12,20 €, muzeum Prado:14,– €, muzeum Reina Sofia:10,– €, královský palác: 10,– €,vyhlídka na Madrid: 4,–€, výlet do Toleda: 1 120 Kč, nebo 40 € u průvodce, katedrála v Toledu: 8,– €, synagogy, kostel sv. Tomáše v Toledu: každá památka 3,5 €. Studenti do 18 let a senioři nad 65 let v některých památkách možné slevy.

Paříž 29.9.-28.9.2015 hotel Luxia 2, 9.990 Kč

Letecký prodloužený víkend, 28.9. – státní svátek – není zapotřebí žádné dovolené!!!
Ubytování: hotel Luxia 2* je umístěn v centru města, v blízkosti Sacré Coeur – 100 m je metro Anwers.
Pokoje se sprchou a WC, TV a telefonem.

Program:
1. den: odlet z Prahy v 09:20 hodin, po příletu do Paříže odjedeme objednaným autobusem do hotelu, v případě možnosti se ubytujeme nebo si uložíme zavazadla do určeného prostoru a půjdeme s průvodcem na pěší procházku Paříží – procházka Montmartrem, zaměřená na jeho historii a umělecký život: bulváry Rochechouart a Clichy, náměstí Pigalle, nám. Blanche a Moulin Rouge, místa spojená s filmem „Amélie z Montmartru“, rue Lepic (Vincent van Gogh), Place des Abesses (nám. Abatyší), Bateau-Lavoir na Place Goudon (obydlí malířů, sochařů a básníků, počátek kubismu), dům Jeana Maraise, jeho plastika „Muž, který prochází zdí“, náměstí Dalidy, jediná pařížská vinice, budova kabaretu „Au lapin agile“, Place du Tertre a rychlomalíři, prohlídka baziliky Sacré-Coeur a návrat na bulvár Rochechouart – cca 4 hodiny. Odpoledne individuální volno. Nocleh.
2. den: v 09.00 hodin začíná procházka s průvodcem nejznámějšími objekty Paříže: Place de la Concorde, zahrady Tuilleries, Louvre, Palais Royal se zahradou, pasáž Vivienne, náměstí Victoires, kostel St-Eustache (varhanní koncerty, náhrobek Colbert a jiné), tržnice Les Halles („Břicho Paříže“), Centre Pompidou, fontána „Svěcení jara“.Po přestávce na oběd – Hotel-de-Ville (pařížská radnice), ostrov Ile-de-la-Cité a katedrála Notre-Dame, konec procházky v Latinské čtvrti v uličce Rue-de-la-Huchette – cca 4 hodiny. Večer nás čeká projížďka lodí po Seině (fakultativně). Nocleh.
3. den: v 09.00 hodin pojedeme na půldenní výlet do Versailles (fakultativně) R.E.R.em: Prohlídka zámku (1,5 hodiny), prohlídka zahrad včetně Velkého a Malého Trianonu, procházka v Les Hameau (vesnička královny Marie Antoinetty), hra fontán s kulisou soudobé hudby (cca 3,5 hodiny). Odpoledne budeme pokračovat v prohlídce Paříže, návštěva muzea parfumerie Fragonard – možnost nákupů za zvýhodněné ceny. Návrat do hotelu, odjezd na letiště, odlet v 18:30 hodin.

Cena obsahuje: leteckou dopravu Praha-Paříž-Praha, letištní taxy, palivový a bezpečnostní poplatek, transfer z letiště do hotelu a zpět, 2× ubytování v hotelu v centru Paříže se snídaní, pokoje s vlastním příslušenstvím a s možností přistýlky, odborného průvodce po celou dobu pobytu, pojištění CK dle zákona, palubní zavazadlo do max. rozměrů 55×40×25 cm a hmotnosti 10kg.
Důležité upozornění: za zavazadlo do 15 kg do zavazadlového prostoru je příplatek 15 €/1 cesta.
V ceně nejsou zahrnuty vstupy do jednotlivých památek

Fakultativně : pojištění/pobyt – Kč 84,–. Pojištění + připojištění storna zájezdu Kč 284,–
večerní projížďka lodí po Seině Kč 330,–
Moulin Rouge : revue + sekt Kč 3.500,–
Kabaret César Palace : večeře se sektem, kabaret, tanec Kč 2.300,–
výlet do Versailles vč. dopravy rychlovlakem Kč 310,– vstupy: do zámku € 15,– Velký a Malý Trianon včetně Les Hameau € 10,–

Řím 3.7. – 6.7. 2015 hotel Sheraton 4*, 12.990 Kč

Ubytování: Hotel Sheraton 4* – moderní elegantní hotel leží v římské čtvrti EU. Pokoje mají vlastní klimatizaci, rádio,
TV, minibar, Wi-Fi, trezor, fen. Zdarma posilovna a fitness centrum.

Cena zahrnuje: leteckou dopravu, transfery, 3× ubytování v hotelu **** v Římě s bufetovou snídaní, letištní taxy, bezpečnostní a palivový příplatek, emisní příplatek, odborného průvodce po celou dobu zájezdu, každodenní program.

Cena nezahrnuje: vstupy do kulturních objektů, místní taxu .

Fakultativně: komplexní pojištění bez připojištění storna zájezdu – Kč 112,–. Komplexní pojištění s připojištěním storna zájezdu  – Kč 412,–.

Program:
1. den: přílet do Říma v ranních hodinách, odjezd do hotelu, dle možnosti ubytování. Poté se vydáme na náměstí Piazza Navona, původně stadion postavený císařem Domitianem. Jsou zde tři fontány – Fontana del Fuimi (Fontána řek) od Berniniho (1651) s alegorickými sochami Nilu, Gangi, Dunaje a La Platy, v jižní části Fontana del Moro (Mouřenínova fontána), rovněž od Berniniho, v severní části Fontana del Nettuno (Neptunova fontána). Na západní straně náměstí si prohlédneme barokní kostel S. Agrese in Agone. K večeru se vrátíme do hotelu, volno, nocleh.
2. den: po snídani nás čeká pěší okruh antickým Římem – obrovská stavba amfiteátru Flaviovců čili Kolosea, postaveného v l. 72–80 císařem Vespasianem a jeho synem Titem. Zde byly pořádány gladiátorské hry. Stavba má tvar elipsy, má čtyři patra, čtyři brány, 80 arkádových vchodů do jednotlivých úseků hlediště, v němž bylo místo pro 50 000 diváků. Dále navštívíme Konstantinův vítězný oblouk, který postavil císař Konstantin Veliký na památku svého vítězství nad Maxentiem v r. 312. Do kultovního centra starého Říma a dodnes sídla městských úřadů vstoupíme po monumentálním Michelangelově schodišti, na jedno z nejkrásnějších náměstí Itálie (zbudovaném podle Michelangelových plánů) Piazza del Campidoglio, kde stojí jezdecká socha císaře Marka Aurelia. Na náměstí se nachází museo Capitolino s mimořádně cennou expozicí antického sochařství, dále Palazzo dei Conservatori s dalšími významnými antickými památkami – proslulá bronzová Kapitolská vlčice. Než opustíme Kapitol, rozhlédneme se z terasy u Pallazo Senatorio po římském foru – jako na dlani uvidíme všechny stavby, které jsou v v areálu fora a mnohé další nacházející se mimo uzavřený areál fora – (zbytky Sloupořadí dvanácti bohů, tři korintské sloupy Vespasianova a Titova chrámu). Večer se vrátíme do hotelu, individuální volno, nocleh.
3. den: po snídani bude následovat prohlídka vatikánského státu a vatikánských muzeí. Hlavní je chrám sv. Petra, stojící na elipsovitém náměstí Pza di S.Pietro. V chrámu se nachází proslulá Michelangelova Pieta, socha Karla Velikého, Konstantina Velikého, papežský oltář, Berniniho baldachýn, bronzová socha sv. Petra a další památky. Prohlédneme si Svatováclavskou kapli, trojlodní kryptu, ve které jsou pochováni papežové a kardinálové. Možný je i individuální výstup na Svatováclavskou věž, odkud je nádherný pohled na Řím, vatikánské zahrady a Andělský hrad. K chrámu sv. Petra přiléhá Apoštolský palác, který je od r. 1377 papežskou rezidencí. Po polední přestávce k odpočinku a případném obědu dojdeme k Andělskému hradu – mohutné stavbě (průměr 89 m) ležící při Tiberu. Původně mauzoleum pro římského císaře Hadriana, dnes muzeum. Večer se vrátíme do hotelu, individuální volno, nocleh. U silvestrovského zájezdu oslava Nového roku.
4. den: po snídani nás čeká další prohlídka města s průvodcem, odlet do Prahy v odpoledních hodinách.

Rezervujte na 773 647 900 nebo na emailu info@summittour.cz

Zde můžete najít kompletní nabídku poznávacích zájezdů do celého světa.