Sleva 3000 Kč na leteckou dovolenou

Pouze do 31. října

SLEVA 3.000 Kč NA LETECKÉ ZÁJEZDY

Jak ji získat? Stačí si jen do 31. října objednat zájezd z nabídky zimních zájezdů do Alp a je Vaše.

A na co ji lze uplatnit?
Předmětnou slevu lze nárokovat u kteréhokoli zájezdu s leteckou dopravou zahrnutou v základní ceně a to u zájezdů od NEV-DAMA a také od cestovní kanceláře FISCHER. Nabídka platí na zájezdy s odletem nejpozději 31. října 2013 a je omezena čerpáním právě jedné této slevy na jednu ubytovací jednotku.

Slevový poukaz v hodnotě 3 000 Kč — Podmínky

Podmínkou pro získání „Slevového poukazu v hodnotě 3 000 Kč“ (dále jen poukaz) je uzavření cestovní smlouvy z aktuální nabídky katalogu NEV – DAMA (obchodní značka a ochranná známka cestovní kanceláře SKI TRAVEL, a.s.) Zima 2012/13 a zaplacení zálohy ve výši 30% z ceny zájezdu, a to nejpozději do 31.10.2012. Poukaz získá každý cestující (dospělá osoba) z cestovní smlouvy uzavřené dle výše uvedených podmínek, a to prostřednictvím objednavatele zájezdu uvedeného v cestovní smlouvě. Podmínkou uplatnění poukazu je uzavření cestovní smlouvy na letecký zájezd od Cestovní kanceláře FISCHER nebo letecký zájezd od NEV – DAMA (obchodní značka cestovní kanceláře SKI TRAVEL, a.s.), a to na 7 a více nocí s odletem nejpozději 31.10.2013. Na jednu ubytovací jednotku je možné uplatnit jeden poukaz a majitel poukazu musí být cestujícím na této cestovní smlouvě (tzn. poukaz je

nepřenosný). Poukaz nelze uplatnit zpětně na již uzavřenou cestovní smlouvu. Poukaz lze uplatnit pouze na letecké zájezdy (7 a více nocí, kombinace ubytování a letenky, kde je letecká doprava zahrnuta v základní ceně zájezdu) Cestovní kanceláře FISCHER i NEV – DAMA, kde je pořadatelem zájezdu buď Cestovní kancelář FISCHER nebo NEV – DAMA. Poukaz nelze proplatit v penězích. Tento poukaz lze kombinovat s benefity 1. momentu, tj. buď slevou na dospělého anebo s dětskou letenkou zdarma anebo se seniorskou slevou anebo promo pokojem. Tento poukaz lze uplatnit na zájezdy za katalogové ceny i last momenty. V případě odstoupení od cestovní smlouvy z katalogu NEV – DAMA Zima 2012/2013, nárok na uplatnění poukazu u Cestovní kanceláře FISCHER i u NEV – DAMA zaniká. V případě odstoupení od cestovní smlouvy Cestovní kanceláře FISCHER nebo NEV – DAMA (ze strany zákazníka nebo cestovní kanceláře), poukaz propadá a jeho hodnota se nezapočítává do výše stornopoplatků.