Když do severní Itálie tak kam?

Severní Itálie má několik letních oblíbených středisek, pojďme si je shrnout

1. Bibione

Bibione za posledních několik let prošlo výraznými změnami a přestože je vnímáno jako středisko masové turistiky, skutečnost již je dnes ale zcela jiná, především i díky špičkové infrastruktuře. Pláž má pozvolný vstup do moře, je písčitá a 11 km dlouhá. Ideální pro rodiny s dětmi. 1 x týdně jsou zde velké trhy a každý večer menší trhy a koncerty. Zkraje září zde potom můžete navštívit třeba slavnosti vína s bohatým doprovodným programem.
Vzdálenost z Prahy je 760 km.

Vyhledejte si Váš apartmán v Bibione nyní se slevou 5% za rezervaci přes internet.

2. Caorle

Podobně jako u Bibione je i v Caorle moře čisté, může však býti zakaleno rozvířeným pískem. Moře je zde klidné a nežijí zde nebezpeční živočichové. Caorle není vhodné pro potápění. Pláž je přibližně 18 km dlouhá. Stejně jako v Bibione je i Caorle vhodné pro rodiny s dětmi díky pozvolnému a bezpečnému vstupu do moře. Kromě atrakcí pro rodiny a sportovního vyžití je zde možnost navštívit třeba sobotní trhy v historickém centru Caorle nebo třeba vyzkoušet výlet lodí s možností rybaření.
Vzdálenost z Prahy 780 km.

Aktuální Last Minute nabídky do italského Caorle s ověřením počtu aktuálně volných kapacit.

3. Rosolina Mare

V Rosolina Mare je místní 8 km dlouhá pláž tvořena jemným pískem a je také vhodná pro malé děti a neplavce. Plavci mohou plavat až 100 m od břehu. Voda v Rosolina Mare je díky blízkosti řek Pádu a Adiže méně slaná. Je zde celkem 7 volných pláží a v jižní části najdeme více než 3 km dlouhou a skoro liduprázdnou pláž přírodní. Vyzdvihnuli bychom pestré animační programy pro děti i dospělé a botanickou zahradu s naučnými stezkami.
Vzdálenost z Prahy je 875 km.

Vezměte s sebou rodinu do Rosolina Mare a užijte si tu pravou letní pohodu u moře.

4. Lignano

Také pláž v Ligannu je vyhlášená díky pozvolnému vstupu do moře. Pláže jsou zde veřejné i soukromé a je možné si zakoupit plážový servis podle vlastního uvážení. Lignano je držitelem tzv. „Evropské modré vlajky“, která se uděluje pouze lokalitám, které mají dokonale čisté pláže.
Vzdálenost z Prahy je 760 km

Nechce se Vám jezdit daleko za čistou pláží? Zkuste apartmány v Lignano Sabbiadoro a užijte si čisté pláže od držitele Evropské modré vlajky.