Léto 2012 u moře

Vážení zákazníci, drazí přátelé!

Než Vám představíme novou nabídku pobytových zájezdů, dovolte nám všem našim zákazníkům poděkovat za dlouholetou přízeň, kterou nám věnujete a které si hluboce a zcela upřímně vážíme. Ve skrytu duše věříme, že i letos nám svěříte přípravu své dovolené a vyberete si z nepřeberného množství hotelů a apartmánů v mnoha prázdninových místech po celém Středomoří i v jeho blízkém okolí. Rádi Vás dopravíme za tou pravou letní pohodou, do míst sladkého nic nedělání a nabídneme dovolenou plnou odpočinku, tyrkysového moře a výborného jídla. V naší nabídce naleznete mnoha lety vyzkoušené a prověřené pláže, pobytová místa i ubytovací kapacity, ale neopomněli jsme přidat i mnohé novinky v Řecku Španělsku, Turecku, Itálii, Francii, na Maltě, Kypru či v Chorvatsku a jako absolutní novinku i letní pobyty v Egyptě.

S velkou pozorností a s ohledem na minulé zkušenosti jsme vybírali všechny kapacity. Nebyli jsme vedeni snahou nabídnout co nejnižší ceny, ale naším cílem bylo předložit kvalitní ubytování s výbornou stravou, vysokou kvalitou dopravy a to vše s ohledem na rozumně vynaložené finanční prostředky. V každé zemi nabízíme ubytování od nejjednoduššího pobytu v hotelech všech kategorií a ty nejluxusnější nevyjímaje. Nenabízíme dovolenou pro horních desettisíc, ale snažíme se oslovit všechny klienty včetně rodin s dětmi, seniory, individuálně cestující klienty a i ty, kteří chtějí oslavit životní jubileum či významnou životní událost ve výjimečném prostředí. Nechceme, aby byla Vaše volba limitována a aby nebylo z čeho vybírat. Proto se snažíme bohatým systémem slev a bonusů ovlivnit Vaše rozhodnutí a přimět vybrat si dovolenou včas a ještě k tomu i výhodně. Snažíme se Vás orientovat na slevy prvního rozhodnutí a ne na zájezdy typu Last minute. I Vy máte právo si vybrat tu správnou kvalitní dovolenou aproto nenechávejte svá rozhodnutí na poslední chvíl a zarezervujte si to správné místo již nyní.

Vždy jsme připraveni být Vám nápomoceni nejen radou, ale i mnohaletými zkušenostmi. S přáním krásné, nezapomenutelné a ničím nerušené dovolené Váš

Summit Tour, s.r.o.