Každý druhý za půlku!

Pouze do pátku 7.12.2012

Vážení přátelé lyžování a snowboardingu,

abychom opět dokázali, že pro Vás děláme maximum, přicházíme se super nabídkou na naše lyžařské zájezdy – a troufáme si říci, že je zcela mimořádná! Lámete si hlavu, co koupit pod stromeček? Co takhle jet se odreagovat pod alpské horské velikány?!

Využijte jedinečnou příležitost a na každý zájezd do námi vybraných níže uvedených kapacit, které si zakoupíte během příštích 14 dnů, čerpejte slevu na každého druhého účastníka ve výši 50 %!

Tato mimořádná akce platí od dnešního dne jen do pátku 7.12.2012, pro všechny klienty bez rozdílu! Vybírejte ze široké nabídky níže uvedených lyžařských areálů v termínech od 8.12., 15.12.2012 a 2.2.2013!

Vy, kteří jste si případně již zájezd do předmětných ubytovacích kapacit v těchto termínech zakoupili, samozřejmě nepřijdete zkrátka! Za stejných podmínek si do vybraných kapacit můžete zakoupit zájezd další v kterémkoliv termínu po 5.1.2013. Sleva se počítá z celkové katalogové ceny zájezdu, tentokrát i včetně fakultativně dokoupených služeb jako je např. pojištění či autobusová doprava. A navíc můžete uplatnit i slevy stálého klienta! Tak co, nevyrazíte?! :-)

Aktuální nabídka je platná do vyprodání kapacit

Val di Fiemme / Obereggen – klikni pro více informací o středisku

Residence Maso Cheló
Hotel San Valier ***


Arabba / Marmolada – klikni pro více informací o středisku

Apartmánový dům Demarch


Val Gardena / Alpe di Siusi – klikni pro více informací o středisku

Residence Boé


Tonale / Ponte di Legno – klikni pro více informací o středisku

Apartmánový dům Edy
Residence La Cascata & La Baita
Residence Anna
Residence Redivalle


Madonna di Campiglio / Pinzolo – klikni pro více informací o středisku

Residence Catturani ***
Residence Des Alpes 2 ***
Apartmánový dům Nardis


Marilleva / Folgarida – klikni pro více informací o středisku

Residence Club Nevesole Resort ***


Bormio / San Colombano – klikni pro více informací o středisku

Residence Edelweiss ***
Residence Fior d´Alpe


Livigno – klikni pro více informací o středisku

Residence Nuova Villa **


Monte Bondone – klikni pro více informací o středisku

Residence Cielo Aperto ***

Aprica – klikni pro více informací o středisku

Residence Stofol


Foppolo / Carona / San Simone – klikni pro více informací o středisku

Residence Corno Stella

A kde se již lyžuje?

Přinášíme dobré zprávy! Obavy z nedostatku sněhu na předvánoční lyžování jsou zbytečné! Kromě již otevřených skiareálů v Livignu a Bormiu přibydou další. V Itálii sněží! V těchto dnech již máme několik otevřených italských středisek, včetně Livigna, kde je kromě Tagliede v provozu i Carosello 3000, Baby – Lac Salin a Federia a od tohoto víkendu plánuje otevřít Fontane – Vetta a Campo Scuola. Klienti si zalyžují i v Bormiu, kde je v provozu od 2.000 do 3.000 m Valbella, Marmotta, Stella Alpina a Bimbi al Sole. Najdou zde poloprázdné svahy, vynikající sněhové podmínky a oceníte i místní termální lázně nabízející několik propojených bazénů, masážní a relaxační centrum a řadu atrakcí pro děti. Převážná většina ostatních středisek včetně populárního Val di Fiemme plánuje oficiální spuštění provozu na 1.12.2012. Navíc od poloviny tohoto týdne se ve většině italských lyžařských destinací očekává ochlazení a výrazné sněžení!